dimarts, 3 de febrer de 2015

Com sabem que l'oxigen no és verinós i està matant-nos lentament durant uns 80 anys? (amb excepcions com la meva besàvia, que era forta i va tardar-ne 96)

WARNING! ATTENTION! PARENTAL ADVISORY... CONTINGUT PERSONAL DE L'AUTORA. Perquè sí, perquè m'apeteix.
_______________________________

Estimat diari. Avui...

Estic estudiant dret i avui m'han dit que tot el que estudiaré (i m'examinaré) fins al maig de Dret Penal no servirà de molta cosa perquè reformen el codi. This is Spain.

Estic mirant un reportatge de falsificacions de productes i diu que de vegades s'han colat peces falsificades inclús als sofisticats avions de l'exèrcit i del president nord-americà.

Estic indignada perquè fa només 1 setmana vaig llençar la caixa (on debia estar la garantia) del teclat i avui s'ha trencat. I feia 1 any que tenia la caixa fent nosa... i pensant: "la guardaré per la garantia". I la setmana passada pos... no vaig pensar. Això és diu Karma... (Chacón).

Estic gelada de fred i he de sortir per anar sola al teatre a veure un concert. Visc en una societat en la que ens fa vergonya convidar els amics a algun lloc que no soni música dolenta forta i posin cubates.

Estic llegint que el dia de la marmota que celebren als EEUU té una base errònia. Es pensen que la marmota surt del cau per predir el temps que farà i si l'hivern s'allargarà molt, però en realitat surt per localitzar les femelles després de la temporada d'hivernació. Però no crec que els importi molt. La qüestió és festa, atracció turística, diners, beguda...
No hi havia una peli que es deia així?

Estic descontenta i enrabiada amb el país que em governa i no és el meu. Espanya només està al top 10 de les llistes de coses dolentes.

Estic descobrint música nova encara que em costa. Però m'agrada descobrir-ne. Encara que no m'agradi tota la que trobo.
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada